Advertenties:

Auteur Topic: Waarom koken wij kreeften levend?  (gelezen 106 keer)

Vampier

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 106
  • Karma: +1/-0
  • De nachtbraker van het vragen en antwoord forum
    • Bekijk profiel
Waarom koken wij kreeften levend?
« Gepost op: april 12, 2018, 11:36:28 pm »
Ik kan er niet tegen maar er zijn restaurants waar men kreeften levend koken.
Waarom doden wij het dier niet eerst zoals kippen, runderen en varkens?

Loren

  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 1533
  • Karma: +10/-0
  • Nothing else matters
    • Bekijk profiel
Re: Waarom koken wij kreeften levend?
« Reactie #1 Gepost op: april 14, 2018, 08:24:58 am »
In zeedieren zoals kreeft zitten gevaarlijke bacteriƫn die zichzelf snel vermenigvuldigen. Van het eten van een dode kreeft kan een mens ziek worden of zelfs dood gaan.

Ronald Jansen

  • Altijd op zoek naar antwoorden
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 3366
  • Karma: +997/-0
  • Lekker blijven posten
    • Bekijk profiel
Re: Waarom koken wij kreeften levend?
« Reactie #2 Gepost op: april 17, 2018, 02:45:44 am »
Veel mensen beweren dat de kreeft niets voelt van het koken maar je hoort de dieren gillen als ze in de pan zijn gegooid!
Ik snap die mensen niet, waarom laat je een dier zo erg lijden voor een maaltijd?