ZZQ vraag en antwoord forum

ZZQ forum => Voor en nadelen => Topic gestart door: Loren op september 21, 2019, 09:18:44 am

Titel: De open grenzen
Bericht door: Loren op september 21, 2019, 09:18:44 am
Grenzen moeten snel dicht, we hebben er meer ellende dan plezier van. Coke komt per container tegelijk Nederland in en de politiek staat maar geschokt voetbal te kijken

Wat vind jij voor en nadelen?
Titel: Re: De open grenzen
Bericht door: Alex op september 23, 2019, 09:16:09 am
Ik heb er erg veel moeite mee dat er gekort moet worden op pensioenen, mensen die hun hele leven gewerkt hebben krijgen minder geld maar een ieder die via een rubberbootje Europa in is gekomen en met een zielig verhaal komt, die krijgt onderdak en een zak met geld.

Waarom kijken wij niet eerst om naar onze eigen oudere burgers waarvan al een groot gedeelte van voedselbanken afhankelijk is omdat zij anders met honger naar bed gaan.

Mijn eigen moeder heeft een leven lang gewerkt, nu hebben wij zorg aangevraagd omdat zij dementerende is en niet meer voor zichzelf kan zorgen maar er komt gewoon niemand! Wij hebben zowel bij Aafje als Laurens onszelf ingeschreven maar niemand komt de medicatie uitdelen, ze staat al maanden op een wachtlijst voor hulp!!!!

Waarom gaat er geen geld naar mijn moeder zodat zij geholpen kan worden en misschien nog wat langer bij mij kan blijven in plaats van naar gelukszoekers die vanuit veilig landen komen?