ZZQ vraag en antwoord forum

Advertenties:

Auteur Topic: Droom over mijn ex vriendin  (gelezen 365 keer)

Marcel

  • Sr. Member
  • ****
  • Berichten: 313
  • Karma: +0/-0
  • Verkeersspecialist
    • Bekijk profiel
Droom over mijn ex vriendin
« Gepost op: augustus 24, 2019, 07:09:27 am »
Ik heb vannacht heel slecht geslapen en de droom die ik had was bijzonder. Ik droomde dat ik mijn ex-vriendin weer tegenkwam die nu in Almelo woont en zii dus op een behoorlijke afstand van mij woont.

ik droomde dat we weer samen in gesprek waren de afgelopen 10 jaar hebben we elkaar geen goed woord gegund en daarom heb ik ook geen contact meer met haar de laatste gesprekken waren voor met ruzie en verwijten.

ondanks deze ruzie en dat zij geen contact meer met mij heeft is hij nog altijd in mijn hart ook wel is het alweer 10 jaar geleden dat we samen met knallende ruzie uit elkaar zijn gegaan nadat ze is vreemdgegaan.

toch denk ik nog bijna iedere dag aan haar en ik mis haar eigenlijk best ook nog steeds inmiddels heb ik al langer nieuwe vriendin maar toch blijft zei altijd in mijn gedachten. Ik heb er echt een nooit iets aan gedaan om haar weer terug te vinden, Na alle ruzie en alle ellende die we samen hadden gehad dacht ik dat het voor ons allebei beter was om zonder elkaar verder te gaan. Bovendien had ik een nieuwe vriendin gevonden en terug kijken naar het verleden is misschien niet de beste optie.

Maar goed zoals gezegd Ik miste haar toch echt nog iedere dag nog iedere dag denk ik even naar en ja mijn hart maakt nog altijd een soort sprongetje als ik kan haar denk hoe lang het ook geleden is.

in mijn droom kwamen we elkaar dus weer tegen we hadden best een leuk contact met elkaar we babbelen wel met mekaar en bleek dat ik met haar niet zo heel erg goed ging en dat ze in financiƫle problemen zat en dat ze met het beste nieuwe vriend niet zo heel erg goed uit de voeten kon met name omdat hij nogal verwaarloos te.

we hebben lekker gebabbeld ze heeft zoals even een stukje met mij in de auto gereden en nou mijn ook mijn oom wassen in die droom bij en die heet ook in die auto mee Ik heb mijn vriendin mijn ex vriendin worden dan steeds en voor de was voor mijn gevoel bijzonder band weer hersteld en ja ik snap heel deze droom eigenlijk niet Ik zou graag willen dat iemand deze droom voor mij kon verklaren.

nu begrijp ik wel dat ik over haar droom omdat ik iedere nacht nog steeds aan mijn denk maar waarom heb ik nu ineens zo goed gevoel over haar terwijl ik daarvoor altijd een best haat gevoel tegen haar heb door alle dingen die ze heeft gedaan het vreemdgaan de valse aangifte bij de politie.

Advertenties: